Класичний рецепт куті від супермаркетів Колібріс.

За давнім українським звичаєм різдвяний піст завершується Святою Вечерею. У цей день (останній день посту, 6 січня) сім’я сідає до вечері, коли на небі з’являється перша зірка (саме вона символізує народження Христа). На святковому столі, згідно традиції, має бути 12 страв. Найголовнішою стравою у Святвечір є кутя - символ родючості та достатку. Саме з частування куті і починається Свята Вечеря.
Пропонуємо Вам класичний рецепт куті.

Детальніше...

 

Рецепт приготування смачної, ароматної та соковитої качки з яблуками!

Новорічні свята для декого асоціюються з подарунками, для декого – із зустріччю усієї родини, дехто чекає снігу, інші розваг…Є й такі, які мріють виспатися після робочих буднів. Господині натомість ретельно обдумують  святкове меню. Основою цих столів стають м’ясні страви. Крученики, відбивні, котлети, заливне, голубці, домашня ковбаска. Справжні професіонали на кухні не забудуть про печену шинку, птицю, рибу – на пісний вечір. Тому відразу радимо запастися приправами ТМ «Наш продукт» та ТМ «Достаток» - до м’яса, риби, курки або універсальна для аромату та насиченості смаку.

Детальніше...

 

Рецепт солодкого тістечка "Картопля".

Тістечко "Картопля" знайоме багатьом з дитинства. Його спосіб приготування дуже простий і зробити його вдома для себе чи для діток зможе кожен. Отож, пропонуємо Вам рецепт солодкої «Картоплі».


Інгредієнти для приготування тістечка:

Детальніше...

 
Більше статтей...