Тонкощі приготування соковитого шашлику

Сонце пригріло!) Бажання свіжого повітря, вилазок на природу, пікніків заволодіває кожним, особливо на вихідні. Смачний шашлик лише додасть вихідним присмаку вдалого та справжнього відпочинку. Шашлик зі свинини це найпоширеніший і найлегший в приготуванні його різновид. Хочемо наголосити на тонкощах приготування соковитого, рум'яного, м'якого та добре просмаженого шашлику. Отож:

1) Для шашлику зі свинини купіть ошийок або шию. Можна і корейку, і поперекову частину, і грудинку. Але НЕ лопатку і НЕ окіст.

2) Жир у м'ясі має бути, але небагато. М'ясо мусить бути свіжим, мати приємний запах, рівномірний рожевий колір.

Детальніше...

 

Як зробити нашу паску ще смачнішою :)

Відсвяткували Вербну неділю, «сперезали» рідних прутиками вербовими для здоров’я і готуємося до Великодня. Усі господині заклопотані святковим меню, а особливо головною обрядовою смакотою, окрасою стола – паскою. Паска - символ Воскресіння Христового і присутності Його поруч з нами.

Декілька порад, як зробити нашу паску ще смачнішою:

1) Опару краще приготувати звечора, адже повільне бродіння тіста з невеликою кількістю дріжджів дає кращий результат, ніж швидке.

Детальніше...

 

Кутя. Рецепт приготування.

Детальніше...

 
Більше статтей...