До пікніка готові! (Рецепти)

Сонечко припікає і сезон пікніків у повному розпалі. Хочеться смакувати соковитими шашликами, стейками на кісточці, апетитним курячим філе. Щоб надати м’ясним стравам соковитості, вишуканого пікантного смаку і неповторного аромату, потрібно вміти правильно приготувати маринад. Якщо ви теж любите ласувати ніжним м’ясом, то саме для вас кілька порад та тонкощів маринування, адже саме спеції та маринад надають м’ясним стравам особливого смаку.

Детальніше...

 

Поради господиням до Великодня.

Господині щороку ретельно готуються до Великодня: шукають нові рецепти паски, випитують у подруг різні секрети, аби вона була ще смачнішою. Але з чим би ви не випікали паску — з цукатами, горіхами, курагою, вишнями чи родзинками — є кілька секретів, яких варто дотриматися.

Головна особливість тіста для пасок полягає в тому, що його необхідно ретельно вимішувати, щоб воно відставало від рук. При замішуванні тіста треба додавати просіяне борошно. Це дуже важливо: коли борошно просіюється, воно не лише очищається, але й насичується киснем. Це сприяє кращому бродінню тіста, воно добре росте. Крім того, щоб тісто не розпливалося при випіканні, йому ні в якому разі не можна давати підходити в такому місці, де тепло виходить лише з одного боку, наприклад, на плиті, де тепло йде знизу.

Детальніше...

 

Рецепт салату з буряком і сиром фета + салат "Солодка жінка"

Ділимося рецептами корисних овочевих салатів. Адже взимку вітаміни - це актуально, як ніколи. Корисні речовини у харчуванні покращать ваше самопочуття і настрій! Особливо під час посту. Отож,


Салат з буряком і сиром фета:

Детальніше...

 
Більше статтей...