Поради господиням до Великодня.

Господині щороку ретельно готуються до Великодня: шукають нові рецепти паски, випитують у подруг різні секрети, аби вона була ще смачнішою. Але з чим би ви не випікали паску — з цукатами, горіхами, курагою, вишнями чи родзинками — є кілька секретів, яких варто дотриматися.

Головна особливість тіста для пасок полягає в тому, що його необхідно ретельно вимішувати, щоб воно відставало від рук. При замішуванні тіста треба додавати просіяне борошно. Це дуже важливо: коли борошно просіюється, воно не лише очищається, але й насичується киснем. Це сприяє кращому бродінню тіста, воно добре росте. Крім того, щоб тісто не розпливалося при випіканні, йому ні в якому разі не можна давати підходити в такому місці, де тепло виходить лише з одного боку, наприклад, на плиті, де тепло йде знизу.

Детальніше...

 

Рецепт салату з буряком і сиром фета + салат "Солодка жінка"

Ділимося рецептами корисних овочевих салатів. Адже взимку вітаміни - це актуально, як ніколи. Корисні речовини у харчуванні покращать ваше самопочуття і настрій! Особливо під час посту. Отож,


Салат з буряком і сиром фета:

Детальніше...

 

Класичний рецепт куті від супермаркетів Колібріс.

За давнім українським звичаєм різдвяний піст завершується Святою Вечерею. У цей день (останній день посту, 6 січня) сім’я сідає до вечері, коли на небі з’являється перша зірка (саме вона символізує народження Христа). На святковому столі, згідно традиції, має бути 12 страв. Найголовнішою стравою у Святвечір є кутя - символ родючості та достатку. Саме з частування куті і починається Свята Вечеря.
Пропонуємо Вам класичний рецепт куті.

Детальніше...

 
Більше статтей...