Вітаємо найактивніших учасників Колібріс Клубу!))) (+ фото)

Детальніше...

 

Корисні поради:

Способи зберігання та домашнього консервування харчових продуктів. Харчові продукти забезпечуються від псування в основному двома способами. Першим способом, на якому ґрунтується консервування харчових продуктів у герметичній тарі, є стерилізація. Другий спосіб забезпечує зберігання харчового продукту гальмуванням розвитку мікроорганізмів, що досягається різною його обробкою. У промисловому масштабі використовуються такі способи зберігання харчових продуктів: охолодження і заморожування, сушіння, копчення, квашення і соління, маринування, консервування цукром, консервування дією високих температур, опромінення та внесення так званих природних консервантів – сірчанокислого ангідриду, бензойної кислоти, антибіотиків. Деякі з цих способів застосовуються в поєднанні один з одним, причому їх дія є сумарною.

Детальніше...